Искате ли да получавате новини от нас - за премиери, промоции и др.?

На 24 март Aлиса тръгва на пътешествие в страната на чудесата

 

След като бе приет с изключителен ентусиазъм от младата публика на 7 март т.г., премиерният спектакъл на мюзикъла „Алиса в страната на чудесата” от Александър Йосифов ще бъде представен за втори път. На 24 март в 18 часа Алиса тръгва отново на пътешествие в страната на чудесата, за да открие, че истинското приятелство е едно от най-важните неща в живота.

Междувременно нашата героиня ще си има работа с трима чаровни котараци, с едни прекрасни цветя, с капризна и себелюбива кралица и с кого ли още не. Ще я поканят на чай с гатанки, в разплитането на които тя ще разчита на публиката. Ще й се наложи да участва в балонада – много оспорвано състезание с балони. Трябва ли да казваме, че там някъде ще я очаква и един принц...

 

Приказката на Луис Карол, по която е създаден мюзикълът на Александър Йосифов, оживява в спектакъла на Варненската опера с много вкус и въображение, вложени от режисьорката Сребрина Соколова, сценографката Ралица Русенова и художничката на костюмите Елена Иванова, без да забравяме хореографката Желка Табакова, оркестъра и неговия диригент Стефан Бояджиев, както и балетната трупа на Варненската опера. 

След Лиляна Кондова, която на премиерата се представи много добре като Алиса, сега образа ще пресъздаде Стилияна Иванова. Ася Русанова е другото ново име в състава. В останалите главни роли отново ще аплодираме Филипа Руженова с нейната впечатляваща кралица, също Натали Иванова, Александър Панайотов, Ростислав Байрактаров и Христо Ганевски.

Държавна опера Варна подарява на децата от Дом "Гаврош" посещение на спектакъла "Алиса в страната на чудесата" на 24 март,  по повод 20 години от основаването на дома.

Цени за оперни, балетни спектакли и концерти

Предлагаме различни цени на билетите според мястото в залата, конкретния спектакъл, както и за за ученици, пенсионери, групови посещения, образователни и детски спектакли...
Научете повече +

отстъпки

отстъпки

Важат за ученици, пенсионери, фамилни и групови посещения (от над 10 човека). Обадете ни се на тел. 052 650 666 и 052 66 50 22 за договаряне на отстъпки.

абонаменти

абонаменти

С VIP Card ползвате от 20 % до 50 % отстъпка от цената на билета за спектакли на Държавна опера – Варна и Драматичен театър "Ст. Бъчваров" - Варна.

купете билети on-line

купете билети on-line

Ползвайте MULTINET CARD през сайта www.bgbileti.com. Купете билети от сайта www.grabo.bg и ползвайте специални отстъпки!

TOP