Искате ли да получавате новини от нас - за премиери, промоции и др.?

НОВИНИ > ДЪРЖАВНА ОПЕРА - ВАРНА:

АКТУАЛНО ЗА НАС

ВИЖТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ -
 • НАГРАДА „ЗЛАТНО ПЕРО“ 2021 НА „ЕВРОПЕЙСКИ МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ“ ЗА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „СТОЯН БЪЧВАРОВ“ И МАЕСТРО БОРИСЛАВ ИВАНОВ
  11 Май 2021 by MIro, in Актуални новини
  НАГРАДА „ЗЛАТНО ПЕРО“ 2021 НА „ЕВРОПЕЙСКИ МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ“ ЗА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „СТОЯН БЪЧВАРОВ“ И МАЕСТРО БОРИСЛАВ ИВАНОВ
  „Европейски музикален фестивал“ награждава изявени български дейци на изкуството и културата с...
  Read More +
 • ВЕРА НЕМИРОВА: ЧЕСТНИЯТ РАЗКАЗ С НАЙ-ЯРКИТЕ СРЕДСТВА
  10 Май 2021 by MIro, in Актуални новини
  ВЕРА НЕМИРОВА: ЧЕСТНИЯТ РАЗКАЗ С НАЙ-ЯРКИТЕ СРЕДСТВА
  РЕЖИСЬОРКАТА ВЕРА НЕМИРОВА пред ВИОЛЕТА ТОНЧЕВА за своя прочит на „Графиня Марица“ от Калман във...
  Read More +
 • ПОКЛОН НА ВАРНЕНСКАТА ОПЕРА ПРЕД ГЕНА ДИМИТРОВА С „МАКБЕТ“
  07 Май 2021 by MIro, in Актуални новини
  ПОКЛОН НА ВАРНЕНСКАТА ОПЕРА ПРЕД ГЕНА ДИМИТРОВА С „МАКБЕТ“
  80 години от рождението на великата певица 7 май 2021, 19.00, Държавна опера Варна Диригент...
  Read More +

НОВАТА ВИЗУАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ на ТМПЦ ВАРНА във ФЕСТИВАЛА за ДИЗАЙН „МЕЛБА на ЖИВО“

 

Професионално признание за РАДОСЛАВА БООР

Авторът на новата визуална идентичност на Театрално-музикален продуцентски център Варна Радослава Боор, е поканена да представи варненския си проект в третото издание на фестивала „Мелба на живо“ (20 -21.10.2020). Този интересен онлайн формат артикулира съвременния дизайн, с идеите, детайлите и процесите, които стоят зад реализацията на оригинални дизайнерски решения. Качественото смесване на различни сфери на дизайна и съвкупността от силни идеи с потенциал за промяна и развитие на средата са сред основните изисквания към проектите, които участват във фестивала.

Своя опит в „Мелба на живо“ са споделяли изтъкнати творци, сред които Венелин Шурелов, един от най-добрите визуални артисти на България, сценограф и на редица постановки на Варненския драматичен театър, Галя Дзаннато oт SKLADA и N8, Росица Ралева, арх. Мария Балева от FUNKT ARCHITECTS и др. Към тази престижна компания на 21 октомври, 17.15, ще се присъедини и Радослава Боор, графичен дизайнер, илюстратор, уеб дизайнер, плакатист, арт директор и творчески директор на собствена агенция с повече от 20 години опит като художник и 15 – в рекламния бизнес. Тя ще представи най-новия си проект, с цялостната концепция за корпоративна идентичност с нови лога и нов графичен стил на трите знакови културни институции във Варна –Драматичен театър „Стоян Бъчваров“, Държавна опера Варна и Театрално-музикален продуцентски център Варна.

 

„В предизвикателната икономическа и социална обстановка на 2020 г.“, „новата визуална идентичност на варненските театър, опера и музикалнопродуцентски център“ е един от „добрите примери в страната“, забележителен „със своя подход, резултат и социална значимост“, се казва в поканата към Радослава Боор от екипа на „Мелба на живо“. Тази висока професионална оценка е признание както за авторката, така също и за екипа на ТМПЦ Варна, който представя своята артистична дейност с визиите на талантливата дизайнерка. 

Събитието може да проследите във фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/events/1120236018373866

 

 

 

 

Цени за оперни, балетни спектакли и концерти

Предлагаме различни цени на билетите според мястото в залата, конкретния спектакъл, както и за за ученици, пенсионери, групови посещения, образователни и детски спектакли...
Научете повече +

отстъпки

отстъпки

Важат за ученици, пенсионери, фамилни и групови посещения (от над 10 човека). Обадете ни се на тел. 052 650 666 и 052 66 50 22 за договаряне на отстъпки.

абонаменти

абонаменти

С VIP Card ползвате от 20 % до 50 % отстъпка от цената на билета за спектакли на Държавна опера – Варна и Драматичен театър "Ст. Бъчваров" - Варна.

купете билети on-line

купете билети on-line

Ползвайте MULTINET CARD през сайта www.bgbileti.com. Купете билети от сайта www.grabo.bg и ползвайте специални отстъпки!

TOP